söndag 15 augusti 2010

Hardcore Superstar

HCSS spelade på Götaplatsen i Göteborg i onsdags, en spelning jag inte ville missa för allt i världen! Först och främst är de alltid grymma på hemmaplan och Götaplatsen är fantastisk för konsert. Dessutom skulle de spela tre låtar från den kommande plattan. Efter bravaderna på Sonisphere kändes det helt ok att se det hela lite från ovan, under tak på Konserthusets balkong i mycket trevligt sällskap.



Och visst var de bra! Tyckte väl iofs att spelningen på P&L var snäppet vassare men publiken här var definitivt mer med på noterna och det är svårslaget. De nya låtarna var riktigt bra och jag ser fram emot skivsläpp i januari. Här är en hyfsad video av Last Call for Alcohol, blir toppen att höra de små skråla den för fullt...eller inte...

Efter spelningen gled jag med på efterfest på Trädgårn. Det känns något underligt att bli försedd med plastarmband och insläppt i en vip-avdelning, som om de där inne skulle vara förmer än de utanför? Nåja, intressant var det iaf att se hur folk beter sig i närheten av kändisar =) Killarna är verkligen fyra helgoa gubbar med fötterna på jorden och det är väl delvis därför jag tycker de är SÅ bra! Så, det var veckans utflykt till en annan del av världen...Nästa konsert på schemat blir troligen Crashdiet (igen) med de små. Eller kanske en tur till Skogsröjet? Eller en en spelning på liten klubb i Gbg, premiär för bandet i fråga Empress Drive.

Inga kommentarer: