onsdag 29 juni 2011

Sommarnatt...

...är att föredra just nu. Det är helt enkelt för varmt för att vistas i solen, för att inte tala om hur illa mina vita fläckar tycker om mer än 10min i strålarna. Men, jag klagar inte utan set glatt fram emot ytterligare en underbart skön & vacker sommarkväll. Vi kör nog en repris på gårdagskvällen ikväll för den var härlig! Vi tog oss på rekommendation till ett bad en bit härifrån, jag tyckte jag kände igen beskrivningen och visst har jag varit där förr. Himmelskt vackert, nästan så att man tappar andan...om det inte varit för de där två enormt högljudda och glada barnen då =)Har planer på att ta mig dig på egen hand när de små är iväg på annat och bara njuta av tystnaden, fåglarna, avlägsna röster som ekar över vattnet och kluckandet vid bryggan. Man måste faktiskt inte bada för att uppskatta vatten, så det så! Nåja, nu finns funderingar på att våga bada ikväll men det återstår att se. Jag är nämligen badkruka av stora mått och tycker inte det är njutbart om det inte är riktigt ljummet & gött. Jodå, jag har badat i Åsunden när det var tunn is...det görs dock inte om! men, vad gör man inte för att slippa förlora ett vad?


2 kommentarer:

Petra sa...

Det ska jag säga dig - inget, och så menar jag verkligen inget, vad skulle få mig att bada i anslutning till tunn is. Is ska vara i drinken, ingen annanstans.

Kram!

Anna sa...

Jag kan bara hålla med och konstaterar att jag måste varit mycket ung och dum när det hände. Det blev för övrigt inget bad trots vilda rop från de små...