onsdag 15 september 2010

Nervöst men spännande!

Tre dagar kvar till valet och det är otroligt jämnt mellan blocken. Jodå, opinionsundersökningar säger att Alliansen leder men eftersom dessa undersökningar duggar tätt som ösregnet på Sonisphere så är de inte mycket att fästa sig vid. dessutom analyseras de knappt (hur skulle någon ha tid och ork till det?). Saken är ju den att det är masor av människkor som inte bestämt sig! Det här valet kommer bli jämnt så det förslår!

Nervös och orolig är jag över jämnheten. Jag vill absolut inte ha en Alliansregering i fyra år till. Gudarna ska veta att de förstört så det räcker sedan förra valet!

Nervös gör mig även medias rapportering. De RödGröna, och särskilt Mona Sahlin svartmålas å det grövsta på ett barnsligt sätt. SD får ingen plats alls i media vilket definitivt inte hör hemma i en demokrati! ALLA partier ska få chans att debattera och säga vad de står för! Att tiga ihjäl SD fungerar inte, det är bara att se sig om i Europa så ser man hur dåligt det fungerat. Släpp in dem i debatter på bästa sändningstid i stället, de kommer snabbt visa vad de går för och därmed är deras 4% ett minne blott.

Jag finner det också underligt att Fi knappt syns i media. Men idag fick de, tack vare en felstavning snabbt massor av gratis publicitet (Love it!). Se här.

Inga kommentarer: