lördag 4 december 2010

Left bits of my heart...

...in London. Men, nu är jag hemma sedan några dagar, de har varit hektiska både i London och hemma. Längtar redan tillbaks! Nästa tur blir definitivt med sonen!!

Så vad gjorde jag? Träffade en kär gammal vän, var på Tate & British Museum (igen, men British Museum får man inte nog av). På BM var det en special utställning om Egyptien och Book of the Dead som var mycket intressant. Första kvällen såg jag Michael Monroe och Motörhead vilket jag sett fram enormt emot. MM var bra, som vanligt men sedan gick det snett för ljudet under Motörhead vad avskyvärt faktiskt så till den milda grad att jag gick innan det var slut. Att jag dessutom fick en öl över ryggen hjälpte inte direkt till. Att jag sedan blev utskälld och hotad av biffig vakt för att jag fotade gjorde mig inte gladare. Konstigt eftersom jag under MM och halva Motörhead stog längst fram 1m från ett batteri av vakter och fotade för glatta livet utan problem. Inte heller stog det någonstans att fotografering var förbjudet! Dessutom visade jag upp kameran i ingången utan problem. Men vakten visade inte alls någon förståelse nör jag påpekade detta, tvärtom.

Min vöska som var ihopsjunken och hlavtom på ditvägen fick jag sätta mig på för att kunna stänga igen på hemvägen....som vanligt. Handlade kilovis med glutenfritt, Jelly Beans, Lush-produkter och böcker. Fatta att man får fem stycken klassiker för 111:- förvisso pocket men ändå! FYND! Så nu har jag några Charles Dickens, Bronte och Hardy att sätta tänderna i! Nytt för resan var att jag skulle våga mig in på Londons svar på Ullared, Primark vilket var första och sista gången! Några fynd blev det men HU vad folk drog och slet i allt!

Vad mer? Jo klippning och färgning av hår på hipp salong där jag först bedömdes av färgepert och sedan av "min" frisör. Håret förgades, tvättades (med massage) och klipptes för en mycket fet peng men bra blev det och lyxigt kändes det definitivt!

Ätit har jag gjort! Första dagen begav jag mig direkt till Camden Market som är ett favoritställe där man kan köpa mat från alla världens hörn på utomhusmarknaden. Kallt ja men billigt och gott! Det blev fantastiskt gott friterat av olika slag allt glutenfritt, mums. En kväll blev det ljuvligt gott Libanesiskt men tyvärr blev det fel och jag fick i mig en hel del gluten vilket orsakade aningens ångest och kass mage.

Nedan skulle det bli en hög med bilder men det blev fel....så här kommer iaf fyra stycken. De två första är från Camden Market, tredje arenan där konserten var och fjörde Michael Monroe ute i publiken. Det är lögn att fota karln för han rör sig precis hela tiden!







2 kommentarer:

Petra sa...

Det verkar ha varit en höjdarresa - förutom den där libanesiska eftermagen då.

Men om du nu har friserat dig snyggt för dyra slantar - hur kommer det sig att vi inte får se ett foto på det?? :-)

Anna sa...

För att det är så svårt att bara få med håret på bild =)