torsdag 20 januari 2011

Nattliga nöjen

Egentligen skulle dagen inlägg handla om allvarligheter men jag är inte på humör. När så min bloggvän Petra skrev om serien Boktjuven som går på SVT (har dock missat den) kom jag på att jag ju börjat se på tv igen. Jag ser det som ett friskhetstecken att jag fixar att bara slappna av och titta, ibland till och med utan att samtidigt vara på datorn. På grund av min sömnlöshet har jag fastnat i natt-tv-träsket och njuter av Jordan - rättsläkare, Medium (förvirrande då de visar gamla repriser vissa nätter och nya avsnitt andra (har inte riktigt koll på vilka som visas när än) och Ghost Wisperer. Alla bekvämt placerade på Tv4+ med trevliga karaktärer som dessutom ser bra ut =)

Nu ska jag bara komma ikapp mig på Grey's Anatomy, Nurse Jackie och Cougar Town också vilka jag missat ett bra tag! Desto roligare att ha en himla massa avsnitt kvar! Dottern och jag har börjat se Gilmore Girls, jag köpte boxen förra året och vi ser den tillsammans. SÅ mysig serie som man inte kan låta bli att må bra av.

2 kommentarer:

Petra sa...

Jag har en nattserie som jag aldrig missar - Boston Legal på TV4 runt midnatt. Det är en spejsad advokatserie som är hästlängder bättre än Ally McBeal och liknande.

Kolla gärna den!

Petra sa...

På fredagar. Missade den pikanta informationen. :-P