söndag 14 november 2010

Trist dag!

Först måste jag ju skriva om Mona Sahlins beslut att avgå som partiledare. Min första fundering är, om det nu handlar om förnyelse och att ta ansvar för valresultatet så borde väl fler i partiledningen avgå omedelbums? Nästa fråga är, löser detta problemet? Jag tror och tycker det är en för enkel och snabb lösning! Vad löser man genom att hasta fram detta? Det är fyra år till nästa val och förändring tar kraft, tid, samarbete, planering och genomtänkthet... Nåja, jag hoppas innerligt att den som väljs till ny partiledare har ett enormt starkt stöd inom hela partiet! Vem jag själv skulle vilja se på posten vet jag inte riktigt...Margot Wallström har alltid varit någon jag tyckt mycket om men hon har ju inte varit intresserad, tidigare iaf.

Igår kväll åkte till Göteborg för att hämta omtalade byrån, yay! Bärhjälp fick jag men det blev en del kånkande ändå då trapporna var många och smala så jag bara kunde ta en låda per gång och de var sex stycken. Efter mycket krånglade fick den plats i bilen och jag kunde åka hemåt men med stop hos vän i staden för att umgås lite. Idag skulle jag få hjälp och bära upp byrån...hade varit förutseende och burit upp alla lådorna själv så det vara bara skelettet kvar. Jag ber bäraren att ställa ned den medans jag stänger bagageluckan men han insisterar på att bära den själv. Jag protesterar först vänligt men sedan mer högljutt, att om han bär den själv på det viset går den sönder och då....PANG! En träbit går av, byrån faller i backen och ett hörn blev platt och repor all over! =( Jösses vad arg jag blev!!! Efter många om och men fick jag iaf ersättning för den då den inte kommer gå att fixa så att den ser som ny ut. Så nu hoppas jag hitta en annan begagnad byrå i lika fint skick *suck*. Om någon vet någon som vill säja en Malmbyrå med sex lådor så hojta! Nedan en bild på byrån fast i fel färg, min är i ek.

3 kommentarer:

Petra sa...

Men fy så retligt - när du var nästan framme och allt...

När det gäller Mona håller jag med dig om att panik är det sista partiet behöver just nu.

Holmin sa...

Låter som att du åkte lite i onödan.. Tror du att S satsar på en kvinna igen? Med tanke på partiets siffror den sista tiden så tror jag att de kommer att satsa på ett säkert kort. För min del gärna en kvinna eftersom det behövs fler av dem i politiken.

Anna sa...

Jepp, så nära...Men har hittat en annan likadan och i fint skick som ska hämtas till helgen. Den söndriga ska lappas och sedan åker den in i klädkammaren där den ändå inte syns =)

Holmin: Nejdå, hade en trevlig kväll med en vän så det var inte i onödan =) Håller med om att det bör satsas på en kvinna men själv vet jag inte vem jag tycker. Tror att det kanske blir någon som inte varit SÅ synlig men vem vet? Tänk om det funnits mod att välja fd SSU-ordföranden...men hennes krogbråk kommer väl, liksom Monas Toblorone, att ligga henne i fatet för alltid =(